FORBANNET OG LYKKELIG PÅ SAMME TID………….

Terje fra Bobil-teamet her, føler at det er på tide med en liten status fra de første dagene av denne fantastiske reisen. For meg handler Skattejakten mest om de menneskene vi møter og hva de har å fortelle/lære meg. Utrolig mange herlige mennesker der ute, og for meg, så er det så godt å se hvordan de spiller på lag og drar i samme retning. Som fotballidiot og ihuga Liverpool-supporter er det naturlig å tenke lag og samarbeid. Og det er nettopp dette vi har fått se og møte på de første dagene.

Spesielt i Mandal og Farsund sitter jeg igjen med en følelse av stolthet på vegne av disse 2 stedene. For en gjeng de vartet opp med for å gjøre vårt besøk til en minneverdig opplevelse. Samtlige på banen for å hjelpe til å vise frem plassen de er så glade i. Ingen fikk betalt for det og ingen forventet det. De var der kun pga sin kjærlighet til hjemstedet sitt, og slikt rører meg dypt inn i hjerterota….

Det er også slik at jeg er inne i en fase i livet hvor jeg leter etter mennesker som kan lære meg noe, mennesker som gir meg energi. Og nettopp dette med å omgås mennesker som gir meg energi har blitt viktigere og viktigere i de senere år og da er det veeeldig godt når man kan finne personer som Patricia Hartmann, Farsund og Håkon Stusvik, Mandal. Disse 2 er mine første virkelige skatter, venner som dette vokser ikke på trær og jeg er stolt av å kunne kalle de mine venner! Det å kunne sitte å prate om alt å føle at man har kjent de hele livet bare etter noen timer sammen, det må man kalle full klaff når man er på Skattejakt! Patricia ble jo også stemt frem som Farsunds helt: Gå inn på vår hovedside eller siden for arrangementet i farsund for å se det rørende intervjuet jeg var så heldig å få lov til å gjøre sammen med denne fantastiske dama!

Årets første bad i Mandal var en opplevelse: Sammen med 3 ordfører og ca 50 Mandalitter kastet vi oss ut i vannet med dødsforakt! Herlig!! Dere kan se klippet på vår hovedside eller på siden for arrangementet i Mandal.

I Farsund var det Lista Fyr og en helt fantastisk middag sammen med Farsunds helt Patricia som gjorde sterkest inntrykk. Det må bare oppleves! Gå gjerne inn på vår hovedside eller arrangementsiden til Farsund for å ta en nærmere titt 😉

Så summa summarium har det vært en nydelig reise så langt. MEN………………………………..!!!

Som Bobil-sjåføren til Skattejakten har jeg fått innblikk i noe som er alt annet enn vakkert…………….. Hva i all verden er det som skjer med dere som kjører bobil eller camping rundt om kring i Norge??? Makan til griseri på omtrent samtlige rasteplasser jeg har vært innom, det er provoserende!! Søppel blir bare lempet over gjerdet og forlatt, dere etterlater dere en grisesti jeg sjelden har sett makan til, det er skuffende! Ja, det gjør meg faktisk forbannet og skuffet………..! Kan vi gjøre noe med dette folkens? Jeg kan gjøre mitt: Jeg lover å ikke kaste noe søppel andre steder enn i søppelkassene som står oppe på alle disse rasteplassene, og er de fulle lover jeg å ta med meg søpla til en annen plass egnet for søppel. Kan du gjøre det samme? Ja, da er vi på vei mot noe bra! Og det er det Skattejakten handler om for meg: Gjøre livet litt bedre for noen under veis. 🙂

Da har jeg fått skrytt litt av det som er bra samtidig som jeg har fått sagt i fra om det som ikke er bra, god følelse begge deler! 😉

Så da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en riktig GOD PÅSKE! Også håper jeg dere fortsetter å følge oss her på Facebook!

Påskehilsen fra Terje.