Kan vi få en ny pakkeliste?

Fytti fela for en fin dag det har vært. Ikke den mest produktive mandagen, men sol og varme gjør seg alltid. Bare dryss D-vitaminer over meg og resten av spøkelsene som kommer ut av hula si. Det er så deilig at våren nærmer seg, for jeg gidder ikke å hakke tenner mens jeg har ror-vakt.

Nå er det jaggu ikke lenge til vi skal starte eventyret vårt, og det har enda ikke gått opp for meg at vi skal seile HELE den Norske kysten. “Tuller du? Haha, jeg vet at du er gæær´n men vær litt seriøs for en gangs skyld. Du er ikke riktig skrudd sammen osv.” Det er kommentarer jeg har fått når jeg har nevnt Skattejakten.

Nei, jeg er ikke en A4 type, derfor passer denne ferden meg midt i blinken. Livet er kort, så da må man gripe de sjansene man har. Det hjelper ikke å sitte bakoverlent med arma i kryss og vente på neste tog. Det er ikke sikkert det kommer flere tog, ikke en seilbåt hvert fall. Å bli sittende og dagdrømme har jeg ikke tid til rett og slett.

I dag har det gått opp for meg at vi reiser om 13 dager. Ææææææ, det er helt sinnsykt. Er jeg godt nok forberedt tru? Pakkelista har aldri vært så liten før hvert fall. Kjerringer har mer i bagasjen enn mannfolka, sånn er det bare. Lista jeg fikk tilsendt er mindre enn den man får av Strix når man skal bo på en øde øy. Undertøy, sokker og…det var det. Så om vi går i samme klær hver dag, ja, da vet dere hvorfor. Rent på innsiden, skittent på utsiden. Sånn skal det være.

Nå skal jeg øve inn noen sanger på gitar som jeg kan underholde dere med, på godt og vondt for ørene under seilasen. Gitaren skal selvfølgelig med. Det blir den eneste vennen jeg har ombord; holder helt kjeft med mindre jeg spiller på riktig streng, den er trofast og får meg til å slappe av.

Neida, men den blir en bonus i tillegg til et fantastisk crew som skal filme Kristin og meg 24/7. HELT PERFECTO! Er det noe jeg elsker, så er det oppmerksomhet. Hvem gjør vel ikke det? På privaten snapper jeg meg selv litt for ofte, så det blir en frihet å kaste selfiestangen til sjøs. Fotografene skal få nok å gjøre, tro meg. Blir det litt dø-tid skal jeg stunte og showe litt for kameralinsa; REC REC REC!

Det var det jeg hadde på hjertet i dag folkens. Håper dere har tatt frem solbrillene, vårjakka og utnytta det fine været. Sjalabais 🙂

– Cathrine Montero Moen